ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΕΚ 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΚ στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και ολοκλήρωσε αήττητος τους πέντε εντός έδρας αγώνες του στα play offs. Στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής των αγώνων κατάταξης του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021 ο Κώτσιρας σημείωσε το γκολ των κιτρινομπλέ, οι οποίοι είχαν και δοκάρι.

ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΕΚ 1-1: Η ανάλυση του αγώνα

Ο αγώνας ξεκίνησε με ευκαιρία για τον ΑΣΤΕΡΑ, όταν ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Gomez. Στο 16' ο Τσιφτσής κράτησε το μηδέν στο τετ α τετ και στα τελευταία λεπτά του πρώτου 45λέπτου οι ευκαιρίες ήταν και πάλι για τους κιτρινομπλέ.

 

Στο δυνατό σουτ του Alvarez έξω από την περιοχή στο 44' η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Στο 45' ο Munafo έκανε το μονοκόμματο σουτ, αλλά ο Αθανασιάδης μπλόκαρε. Ενώ στο λεπτό των καθυστερήσεων στο γύρισμα του Leo Tilica ο Barrales πλάσαρε αλλά και πάλι η μπάλα κόντραρε και απομακρύνθηκε, αν και είχε κατεύθυνση προς την εστία. 

 

Το δεύτερο ημίχρονο επίσης ξεκίνησε με ευκαιρία για τον ΑΣΤΕΡΑ. Ο Sito έκανε την εξ' επαφής κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έδιωξε. Στο 56' η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Ansarifard. Αλλά ο ΑΣΤΕΡΑΣ αντέδρασε. 

 

Στο 63' ο Munafo έκανε πολύ ωραία μπαλιά στον Κώτσιρα, ο οποίος μπήκε στην περιοχή από πλάγια και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Η μεγαλύτερη ευκαιρία στον αγώνα χάθηκε στο 84' και ήταν διπλή για τον ΑΣΤΕΡΑ. Ο Alvarez εκτέλεσε το φάουλ, ο Barrales από κοντά έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι και ο Τζίμας στην επαναφορά με νέα κεφαλιά αστόχησε. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Τσιφτσής, Κώτσιρας, Alvarez (86' Τασουλής), Castano, Suarez, Munafo, Bellocq (60' Κανελλόπουλος), Leo Tilica (73' Ali Baba), Sito (60' Regis), Gomez, Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close