PHOTOSTORY: ΑΣΤΕΡΑΣ - Απόλλων Σμύρνης 4-0

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 4-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που διεξήχθη στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". 

PHOTOSTORY: ΑΣΤΕΡΑΣ - Απόλλων Σμύρνης 4-0

Οι κιτρινομπλέ σημείωσαν δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο 45λεπτο ο Regis με σουτ άνοιξε το σκορ στο 15', μετά από σέντρα του Alvarez, ενώ στο 30' ο Benito και ο Regis συνεργάστηκαν και ο Riera έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Barrales έκανε το 3-0 με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Sito και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Soni με σουτ μέσα από την περιοχή. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Τσιφτσής (37' Σγουρής), Carmona (37' Ντάικο), Alvarez, Χριστόπουλος, Castano, Valiente, Κανελλόπουλος, Regis, Tilica, Riera, Benito

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Σγουρής (56' Παπαδόπουλος), Garcia, Τασουλής, Atienza, Αντζουλάς, Iglesias, Santafe, Sito (83' Μιχόπουλος), Ali Baba, Soni, Barrales

 

Δείτε το photostory του φιλικού αγώνα:

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close