Season 2022-2023: Η πρώτη προπόνηση (photos)

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση και πρώτη προπόνηση του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Season 2022-2023: Η πρώτη προπόνηση (photos)

Την Παρασκευή (01/07) ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ξεκίνησε την προετοιμασία του για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τον νέο προπονητή, κ. Ηρακλή Μεταξά και τους συνεργάτες του, τον βοηθό προπονητή, κ. Βαγγέλη Τζιάρρα και τον νέο γυμναστή, κ. Αντώνη Τσικάκη.

 

Στην πρώτη συγκέντρωση του ΑΣΤΕΡΑ το παρόν έδωσαν και τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Facundo Bertoglio, Julian Bartolo, Michael Gardawski και Caleb Stanko.

 

Οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από διαγνωστικά τεστ Covid-19 και έκαναν αιματολογικές εξετάσεις. Η πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", παρουσία φιλάθλων. 

 

Το πρόγραμμα προπονήσεων θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες, το πρωί του Σαββάτου (02/07) οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από καρδιολογικές εξετάσεις, ενώ την Τρίτη (05/07) και την Τετάρτη (06/07) θα κάνουν εργομετρικά τεστ.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικος

close