AWAY KIT 2022-2023: THERE IS NO PLANET B! (video)

Με κεντρικό σύνθημα "THERE IS NO PLANET B" ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αφιερώνει την εκτός έδρας εμφάνιση για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 στη Βιωσιμότητα και στην Προστασία του Περιβάλλοντος.

AWAY KIT 2022-2023: THERE IS NO PLANET B! (video)

Σε συνεργασία με την Macron δημιουργήσαμε μία εμφάνιση τεχνολογίας Eco Fabric, με στόχο το μήνυμα για την Προστασία του Περιβάλλοντος να διαδοθεί όπου αγωνίζεται η ομάδα μας την φετινή αγωνιστική περίοδο. 13 πλαστικά μπουκάλια μεταμορφώνονται σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση, η οποία σχεδιάζεται 100% από ανακυκλώσιμα υλικά, πιστοποιημένα από το Global Recycle Standard.

 

THERE IS NO PLANET B, ας προστατέψουμε τον πλανήτη μας!

 

Δείτε το video, με σεβασμό στο Περιβάλλον, με τα στοιχεία της φύσης και με όλες τις λεπτομέρειες της νέας μας εμφάνισης:

 

* Η νέα εκτός έδρας εμφάνιση του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα είναι διαθέσιμη στο Star Store (Εθν. Αντιστάσεως 67) και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.starstore.gr τις επόμενες ημέρες.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close