ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΟΥ: ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΦΗ 0-1 (photos)

  • Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ηττήθηκε με 1-0 από τον ΟΦΗ στην αναμέτρηση της πρώτης ημέρας του Φιλανθρωπικού Τουρνουά Βόλου και την Τρίτη (09/08) στις 18:45 θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα.
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΟΥ: ΑΣΤΕΡΑΣ - ΟΦΗ 0-1 (photos)

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει. Το ματς ξεκίνησε με το σουτ στην κίνηση του Riera στο 2' στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. 

Στο επόμενο λεπτό ο Riera έκανε το γύρισμα, αλλά ο Gardawski αστόχησε από πλεονεκτική θέση, ενώ στόχο δεν βρήκε και το γυριστό που επιχείρησε στο 9'. Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 19' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπουζούκη. 

Στο 22' ο Castano αστόχησε από κοντά στο γύρισμα του Regis, το σουτ του οποίου στο 36' απέκρουσε ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις ήταν λιγότερες, με τον Παπαδόπουλο να κάνει εξαιρετικές επεμβάσεις στο 51' και στο 80' και τον ΑΣΤΕΡΑ να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης μέχρι το τέλος χωρίς να τα καταφέρει. Καλύτερη στιγμή του ήταν στο 86', όταν η κεφαλιά του Αντζουλά αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Carmona, Alvarez, Atienza, Castano (83' Αντζουλάς), Stanko, Bertoglio (46' Tilica), Sito, Gardawski (73' Munafo), Riera, Regis (57' Benito)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close