ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικός 4-2

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 4-2 του Παναιτωλικού στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα. Σκόρερ για την ομάδα μας οι Tilica, Barrales, Castano και Gardawski.

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ: ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικός 4-2

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ σκόραρε νωρίς στο παιχνίδι, στο 9ο λεπτό, με προβολή του Tilica στο δεύτερο δοκάρι, μετά από εκτέλεση φάουλ του Bertoglio. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Καρέλη στο 22'. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ δημιούργησε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ στο πρώτο 45λεπτο, με κυριότερες εκείνες με τον Atienza στο 26' και την κεφαλιά Bertolio στο 32', χωρίς να τα καταφέρει. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο το 2-1 σημείωσε ο Barrales με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Gardawski. Στο 53' το σουτ του Bertoglio έξω από την περιοχή αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό, όμως, ήρθε το γκολ, με σκόρερ τον Castano με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Bertoglio. 

 

Στο 58' η ωραία αντεπίθεση κατέληξε στο σκαφτό πλασέ του Sito, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Στο 71' ο ΑΣΤΕΡΑΣ σημείωσε και τέταρτο γκολ, με τον Barrales να κάνει το τακουνάκι και τον Gardawski από δύσκολη θέση να κάνει το 4-1. Ο Παναιτωλικός μείωσε στο τελικό 4-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καρέλη. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος (46' Τσιφτσής), Carmona (64' Garcia), Alvarez (77' Τασουλής), Atienza (64' Αντζουλάς), Castano (77' Χριστόπουλος), Munafo, Stanko (77' Iglesias), Tilica (46' Gardawski), Bertoglio (64' Soni), Riera (46' Sito), Benito (46' Barrales)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close