Ο ΑΣΤΕΡΑΣ κοντά στους νέους αθλητές (video & photos)

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στηρίζει τον αθλητισμό, στηρίζει την περιοχή πρωτοστατώντας σε όλες τις δράσεις που πραγματοποιούνται στην Αρκαδία και βρίσκεται κοντά στους νέους!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ κοντά στους νέους αθλητές (video & photos)

 

Την Κυριακή (20/08) το πρωί αντιπροσωπεία του ΑΣΤΕΡΑ, αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Ηλία Χριστόπουλο, Γιώργο Κωστέα, Δομίνικο Προύντζο όσο και από τους Βασίλη Καπέρδα, Θωμά Παπαδημητρίου, Αλέξανδρο Κεδίκογλου και του Διευθυντή Ακαδημιών κ. Νικολάου, παρευρέθηκε στο Καμάρι Τεγέας, στηρίζοντας το Τουρνουά Ποδοσφαίρου 5Χ5 για ηλικίες έως 16 ετών, το οποίο διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία.

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ μοίρασαν δώρα, αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν με τους μικρούς φίλους και παρακολούθησαν τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών μέσα στον αγωνιστικό χώρο, γεμίζοντάς τους με φιλοδοξίες για το μέλλον τους. 

Στην κάμερα του ATFCtv για τη διοργάνωση μίλησαν η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καμαρίου, κ. Αντωνία Αδαμοπούλου, ο Διευθυντής Ακαδημιών του ΑΣΤΕΡΑ, κ. Νικολάου Χρήστος, ο Πρόεδρος του ΠΑΣ Νέων Τεγέας, κ. Γρηγόρης Τσαλχιτζόπουλος και ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΣ Νέων Τεγέας, κ. Παναγιώτης Δούκας. 

 

Δείτε video και φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

Α' Εθνικη Γυναικων: ΑΣΤΕΡΑΣ - Σειρηνες Γρεβενων 1-0

close