ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΑΣΤΕΡΑΣ - Λαμία

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τα εισιτήρια του αγώνα με την Λαμία, την Κυριακή (29/10, 17:30) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Ελεύθερη είσοδος για τις γυναίκες!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΑΣΤΕΡΑΣ - Λαμία

Εισιτήρια για την 9η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Stoiximan SuperLeague 2023-2024 με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, θα διατίθενται την Κυριακή 29 Οκτωβρίου, στα εκδοτήρια του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" από τις 15:00. 

 

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου. Κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων στις εισόδους του γηπέδου από τα αρμόδια όργανα (αστυνομία, προσωπικό ασφαλείας), είναι απαραίτητη η ύπαρξη εγγράφου ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο).

 

Οι τιμές για όλες τις θύρες με διαθέσιμα εισιτήρια αγώνα είναι: 

15€ κανονικό, 5€ παιδικό 

 

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσφέρει δωρεάν είσοδο στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για όλες τις γυναίκες, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού και στέλνοντας το μήνυμα της ευαισθητοποίησης και της κινητοποίησης στη μάχη κατά της ασθένειας. 

 

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 15:00.

Ώρα έναρξης αγώνα: 17:30.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Α' Εθνικη Γυναικων: ΑΣΤΕΡΑΣ - Σειρηνες Γρεβενων 1-0

close