Το νέο γυμναστήριο του ΑΣΤΕΡΑ! (video & photos)

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ παρουσιάζει το νέο γυμναστήριο της ομάδας στις εγκαταστάσεις του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Το νέο γυμναστήριο του ΑΣΤΕΡΑ! (video & photos)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αποδεικνύει εμπράκτως τη δυναμική παρουσία του στον χώρο, βελτιώνοντας συνεχώς τον οργανισμό σε όλα τα επίπεδα.

 

Παρουσιάζουμε σήμερα το νέο γυμναστήριο της ομάδας στις εγκαταστάσεις του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Το νέο γυμναστήριο είναι πλήρως εξοπλισμένο με επιστημονικό τρόπο και πρωτοποριακή τεχνολογία και αποτελεί σημαντικό εφόδιο στη διάθεση του αγωνιστικού τμήματος. 

 

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ

"Ο ΑΣΤΕΡΑΣ εξελίσσεται, αναπτύσσεται και βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα. Οι υποδομές του, τις οποίες κατά καιρούς έχουν κάνει χρήση σπουδαία clubs, αλλά ακόμη και η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων η οποία φιλοξενήθηκε και πάλι στο γήπεδό μας αυτή την εβδομάδα για επίσημο αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αποτελούν υπόδειγμα λειτουργίας με τις πλέον πρωτοποριακές επιστημονικές μεθόδους.

Σήμερα παρουσιάζουμε το νέο γυμναστήριο της ομάδας μας. 

Πλήρως εξοπλισμένο, με όργανα τελευταίας τεχνολογίας στη διάθεση του αγωνιστικού τμήματος, με στόχο την καλύτερη δυναστή εκγύμναση και προετοιμασία του.

Το όραμα του κ. Μπάκου και του κ. Καϋμενάκη για έναν ΑΣΤΕΡΑ που συνεχώς κοιτάζει πιο ψηλά και προοδεύει προς κάθε κατεύθυνση, υλοποιείται με πολλή δουλειά και μεγάλη θέληση. 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ μεγαλώνει και συνεχώς θα προσπαθεί να δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για το παρόν και το μέλλον της ομάδας".

Interior DesignΘάνος Σωτήρας

Sports Equipment | Medicin.gr

Δείτε video και φωτογραφίες από το νέο γυμναστήριο της ομάδας μας:

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

Η αποστολη για τον αγωνα με τον Παναιτωλικο

close