ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: ΑΣΤΕΡΑΣ-Γκυζιακός και Καλή Χρονιά!

Η Ακαδημία του Γκυζιακού από την Αθήνα, επισκέφθηκε το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και αναμετρήθηκε σε φιλικό επίπεδο με τις αντίστοιχες ομάδες των αθλητικών υποδομών του ΑΣΤΕΡΑ (2004-2005, 2006-2007).

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: ΑΣΤΕΡΑΣ-Γκυζιακός και Καλή Χρονιά!

Ούτε οι διακοπές των Χριστουγέννων, αλλά ούτε και το κρύο εμπόδισαν τους μικρούς αθλητές του Γκυζιακού να ταξιδέψουν ως την Τρίπολη. Πραγματοποιήθηκαν δύο φιλικές αναμετρήσεις μεταξύ των ακαδημιών, με σκοπό τη γνωριμία των ομάδων αλλά και την χαρούμενη διάθεση που μόνο η μπάλα τους δημιουργεί.

Μετά από τους αγώνες, η ομάδα της Ακαδημίας του Γκυζιακού ακολούθησε πρόγραμμα ξενάγησης στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Με πολύ ενδιαφέρον παρακολούθησαν βίντεο με την πορεία του ΑΣΤΕΡΑ στην Ευρώπη και στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με το φυσικοθεραπευτή της ομάδας μας, Γιώργο Πριόνα. Ο φυσικοθεραπευτής μίλησε στα παιδιά για το πόσο σημαντικό ρόλο έχει το επάγγελμα του στο ποδόσφαιρο, καθώς και έλυσε όλες τις απορίες των παιδιών σχετικά με το θέμα.

Στη συνέχεια, εκπρόσωποι του ΑΣΤΕΡΑ οδήγησαν την Ακαδημία στις εγκαταστάσεις του γηπέδου, ώστε να πάρουν μια γεύση από την καθημερινότητα των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". 

Αξίζει να αναφερθεί ο ενθουσιασμός των παιδιών με το χώρο των αποδυτηρίων, όπου όπως θα δείτε δεν έχασαν ευκαιρία να φωτογραφηθούν μπροστά από τις θέσεις των ποδοσφαιριστών του ΑΣΤΕΡΑ. 

Η Ακαδημία ευχήθηκε στον ΑΣΤΕΡΑ καλή χρονιά και πολλά γκολ!

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close