Κ17: ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ FINAL 4 ΜΕ ΠΕΝΤΑΡΑ! (video)

Η Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ ήταν καταιγιστική, νίκησε με 5-1 τον Πλατανιά στην Τρίπολη και σφράγισε και μαθηματικά τη συμμετοχή στο FINAL 4 του πρωταθλήματος υποδομών της Super League!

Κ17: ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ FINAL 4 ΜΕ ΠΕΝΤΑΡΑ! (video)

Πρόκειται για ακόμη μια σπουδαία επιτυχία των ακαδημιών του ΑΣΤΕΡΑ, καθώς η πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος ήρθε μετά από σπουδαίες εμφανίσεις και νίκες σε έδρες αντιπάλων όπως ο Παναθηναϊκός.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ εξασφάλισε τη συμμετοχή στο FINAL 4 και άφησε πίσω του στη βαθμολογία ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Πανιώνιος και ο Ατρόμητος...

Τα γκολ για την ομάδα μας στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά σημείωσαν οι: Κάρδαρης (2), Μαρίνος (2) και Γλέζος.

Η πρόκριση της Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ είναι η δεύτερη μέσα σε τρία χρόνια, ενώ τη σεζόν 2015-2016 η ομάδα μας έμεινε εκτός στις λεπτομέρειες. 

FINAL 4

Tο FINAL 4 θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή των ομάδων: ΑΣΤΕΡΑΣ, ΠΑΟΚ, Ξάνθη και Ολυμπιακός. 

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΥ

"Μετά από μία επίπονη και δύσκολη σεζόν, τα παιδιά των ακαδημιών ήρθαν να αναπτερώσουν το ηθικό μας και κυρίως να δικαιώσουν τα όνειρα των ιδιοκτητών του ΑΣΤΕΡΑ, Δημήτρη Μπάκου και Γιάννη Καϋμενάκη, για έναν ακόμη πιο λαμπρό ΑΣΤΕΡΑ στο μέλλον με ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα μας. Βέβαια, έχει ιδιαίτερη σημασία να τονιστεί ότι αυτή η επιτυχία είναι μόνο αρχή και να έχει ανάλογη συνέχεια. Πρώτα απ' όλα θέλω να τονίσω στα ίδια τα παιδιά ότι το ταλέντο τους πρέπει να συνδυαστεί με ταπεινότητα και σκληρή δουλειά, προκειμένου να έχουν την ποδοσφαιρική εξέλιξη που όλοι επιθυμούμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ μας και ελπίζουμε αυτό το FINAL 4 να έρθει στην Τρίπολη!" 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικος

close