Κ17 ΟΦΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-2: Έδωσε την ψυχή του!

Σε έναν αγώνα με πολύ έντονες συγκινήσεις, η ομάδα Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ εκτός έδρας και πέτυχε την δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα υποδομής της Super League. 

Κ17 ΟΦΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-2: Έδωσε την ψυχή του!

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, μετά από το πρώτο ημίχρονο χωρίς σκορ, κατάφερε να πετύχει δύο γκολ στο δεύτερο 45λεπτο. Στο 54' ο Μιχόπουλος έκανε το 0-1, ενώ στο 73' ο Γουσέτης σκόραρε για το 0-2. 

 

Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 στο 89' και στη συνέχεια ο τερματοφύλακας των Αρκάδων μετατράπηκε σε πρωταγωνιστή. Ο Καραχάλιος απέκρουσε το πέναλτι που δόθηκε στις καθυστερήσεις στον ΟΦΗ και αμφισβητήθηκε έντονα από τους ανθρώπους του ΑΣΤΕΡΑ. Ενώ στην τελευταία φάση μπλόκαρε την μπάλα και έσωσε την εστία του σε ακόμη μία περίπτωση. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ κράτησε τη νίκη μέχρι το τέλος και πλέον έχει έξι βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Κ17. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Καραχάλιος, Δούρος, Χριστόπουλος (87' Ξεπαπαδάκης), Γκίκας, Αλέμης (56' Διονυσόπουλος), Προύντζος (82' Τζιούμης), Dervishi (76' Τσιράκης), Ανανιάδης (75' Αδαμόπουλος), Αντωνάκης, Μιχόπουλος, Γουσέτης

 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

close