Κ17 ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-1: Νίκη με ανατροπή!

Σπουδαία νίκη για την ομάδα Κ17 του ΑΣΤΕΡΑ, η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης του Παναθηναϊκού για το πρωτάθλημα υποδομής Super League.

Κ17 ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-1: Νίκη με ανατροπή!

 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και οι Αρκάδες απάντησαν στο δεύτερο και μάλιστα από το 75' και μετά. Σε εκείνο το λεπτό ο ΑΣΤΕΡΑΣ ισοφάρισε με γκολ του Μπέρκη σε 1-1. 

 

Στο 82' ο Μιχόπουλος έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους, σε ένα ματς στο οποίο υπήρχαν κι άλλες φάσεις και από τις δύο ομάδες. Να σημειωθεί ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Χριστόπουλου. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Καραχάλιος, Τσιράκης, Χριστόπουλος, Γκίκα, Διονυσόπουλος, Αδαμόπουλος (55' Αλέμης), Μπέρκης, Ανανιάδης (57' Προύντζος), Αντωνάκης (70' Ξεπαπαδάκης), Μιχόπουλος (84' Τζιούμης), Γουσέτης (89' Παπαϊωάννου). 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close