Κ19: ΑΣΤΕΡΑΣ - Α.Ε.Λ. 0-1 (photos)

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ομάδα Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ από την αντίστοιχη της Α.Ε.Λ. σε αγώνα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της Super League. 

Κ19: ΑΣΤΕΡΑΣ - Α.Ε.Λ. 0-1 (photos)

Στον αγώνα που διεξήχθη στην Τρίπολη οι ομάδες είχαν ευκαιρίες, από ένα δοκάρι, για τον ΑΣΤΕΡΑ ο Αλμπάνης στο 77', ενώ το γκολ για τους νικητές σημειώθηκε στο 88ο λεπτό. 

 

Να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ Κωτσόπουλος στο 12ο λεπτό τραυματίστηκε στον αριστερό του ώμο. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί εκ νέου σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Τσιφτσής, Κάρδαρης, Kumantey, Παπαδόπουλος, Μιχελής, Τανουσάι, Αλμπάνης, Alagbe, Κωτσόπουλος (12' Μπλάτσος, 60' Φωτόπουλος), Τζίμας, Alibaba

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικα ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Διαπιστευσεις ΜΜΕ για τον αγωνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Παναιτωλικος

close