Κ19: ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΟΚ 2-3 (photos)

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, η ομάδα Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ αν και προηγήθηκε με 2-1, ηττήθηκε με 3-2 από την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ, σε αγώνα που διεξήχθη στην Τρίπολη για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League. 

Κ19: ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΟΚ 2-3 (photos)

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ στο πρώτο ημίχρονο, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 28', κατάφερε να το ανατρέψει με δύο υπέροχα γκολ. Στο 33' από τον Ali baba με διαγώνιο σουτ και στο 40' με ατομική ενέργεια του Αλμπάνη και σουτ στην απέναντι γωνία. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήλεγχε τον αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 78' είχε την ευκαιρία με τον Τζίμα να σημειώσει και τρίτο γκολ. Τελικά, πλήρωσε δύο αδράνειες στα τελευταία λεπτά και ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-2. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

 Τσιφτσής (46' Τσιμόπουλος), Διαμαντόπουλος, Φωτόπουλος, Μιχελής, Παπαδόπουλος (84' Κωτσόπουλος), Alagbe, Κάρδαρης (70' Τανουσάι), Γλέζος, Ali baba, Τζίμας, Αλμπάνης

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close