ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: Προετοιμασία για την σεζόν 2019-2020 (video & photos)

Τα τμήματα υποδομής του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Δείτε video με δηλώσεις των προπονητών, καθώς και πλάνα από τις προπονήσεις.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: Προετοιμασία για την σεζόν 2019-2020 (video & photos)

Η σεζόν 2019-2020 βρίσκει τα τμήματα υποδομής του ΑΣΤΕΡΑ με νέα όνειρα και φιλοδοξίες για το μέλλον. Στην κάμερα του ATFCtv μίλησε ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών και προπονητής της Κ19, Γιάννης Δουβίκας, ο οποίος τόνισε τη σημασία της δουλειάς που γίνεται, καθώς και τη φιλοσοφία που έχει ως βάση όλο το οικοδόμημα του συλλόγου. 

 

Επίσης, μίλησαν ο προπονητής της ομάδας Κ17, Κώστας Μπεντεβής που αναφέρθηκε στην προετοιμασία και τα φιλικά που ακολουθούν, καθώς και ο προπονητής της Κ15, Γρηγόρης Παναγιώταρος, η οποία επίσης ξεκινάει την προετοιμασία της σε λίγες ημέρες. 

 

Δείτε όσα δήλωσαν οι προπονητές, πλάνα από τις προπονήσεις των ομάδων και φωτογραφίες από τις Ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ, που συνεχίζουν την προετοιμασία τους με αμείωτους ρυθμούς:

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close