Κ19: ΑΣΤΕΡΑΣ - Ατρόμητος 0-0 (photos)

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε ο αγώνας Κ19 ανάμεσα στον ΑΣΤΕΡΑ και τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής της Super League. 

Κ19: ΑΣΤΕΡΑΣ - Ατρόμητος 0-0 (photos)

Ο αγώνας ξεκίνησε με ευκαιρία για τον ΑΣΤΕΡΑ, αλλά η κεφαλιά του Ali Baba στο 3' έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι. Οι γηπεδούχοι απείλησαν επίσης με τον Τζίμα στο 31`, αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ έφυγε άουτ. Στο πρώτο ημίχρονο ο Χριστοδούλης σταμάτησε σε δύο περιπτώσεις τους παίκτες του Ατρόμητου. 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο η μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΣΤΕΡΑ δημιουργήθηκε στο 58', αλλά μετά τη συνεργασία Τζίμα και Κάρδαρη από τα δεξιά και γύρισμα μέσα στην περιοχή, ο Ali Baba αστόχησε από καλή θέση. Στο 84' ο τερματοφύλακας του Ατρόμητου απέκρουσε στη δεξιά του γωνία την κεφαλιά του Τζίμα. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Χριστοδούλης, Κάρδαρης, Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος, Γλυνός, Τανουσάι, Μούγιος (65' Γουσέτης), Alagbe, Θεοδωρίδης (46' Μιχόπουλος), Τζίμας, Ali Baba

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close