Κ17: ΑΣΤΕΡΑΣ - Ολυμπιακός 1-1 (photos)

Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο αγώνας Κ17 ανάμεσα στον ΑΣΤΕΡΑ και στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε τις ευκαιρίες για να φτάσει και στη νίκη. 

Κ17: ΑΣΤΕΡΑΣ - Ολυμπιακός 1-1 (photos)

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΣΤΕΡΑΣ είχε δύο καλές στιγμές. Αλλά τόσο στο 12' στο σουτ του Μπάτσι από πλάγια θέση όσο και στο 24' στο σουτ του Ανανιάδη ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού αντέδρασε σωστά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 38ο λεπτό. 

 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για τον Ολυμπιακό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 49ο λεπτό. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ αντέδρασε, ισοφαρίζοντας με τον Αντωνάκη στο 61' μετά από ωραία προσπάθεια και σουτ έξω από την περιοχή. Οι κτρινομπλέ είχαν δύο ακές ευκαιρίες για να πετύχουν δεύτερο γκολ, αλλά τα σουτ του Αντωνάκη στο 64' και του Προύντζου στο 83' ήταν άστοχα. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Καραχάλιος, Διονυσόπουλος (50' Φραγκιαδάκης), Χριστόπουλος, Καλογερόπουλος, Παπαθεοδωρίδης, Τσιράκης, Αντωνάκης, Προύντζος, Κωστέας, Ανανιάδης (90' Θεοδωρόπουλος), Μπάτσι (84' Καντέλης)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close