Κ19: ΑΣΤΕΡΑΣ - Α.Ε.Λ. 2-1 (photos)

Η ομάδα Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ ανέτρεψε το σκορ και επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης ομάδας της Α.Ε.Λ. για το πρωτάθλημα υποδομής της Super League. Και τα δύο γκολ των νικητών σημείωσε ο Τζίμας.

Κ19: ΑΣΤΕΡΑΣ - Α.Ε.Λ. 2-1 (photos)

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και μάλιστα απείλησε με καλύτερη στιγμή το σουτ του Θεοδωρίδη στο 18', που απέκρουσε δύσκολα ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν κόντρα στη ροή του ματς στο 24', αλλά οι κιτρινομπλέ αντέδρασαν. 

 

Είχαν χαμένο τετ α τετ του Ali Baba, γκολ με κεφαλιά του Τζίμα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ωστόσο βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης πριν το τέλος του ημιχρόνου. Στο 40' με ωραία προσπάθεια και σουτ του Τζίμα στη δεξιά γωνία της εστίας της Λάρισας. 

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ συνέχιζε να δημιουργεί ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο. Μάλιστα, στο 71' ο Τζίμας είχε κεφαλιά στο δοκάρι. Ο σκόρερ και του πρώτου τέρματος, όμως, ήταν πραγματικά σε πολύ καλή ημέρα. Έτσι, λίγα λεπτά αργότερα, στο 75', ο Ali Baba έκανε την σέντρα και ο Τζίμας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. 

 

Στη φάση του δεύτερου γκολ του ΑΣΤΕΡΑ τραυματίστηκε στον ώμο ο τερματοφύλακας της Α.Ε.Λ. Μυσιρλής κι έτσι οι φιλοξενούμενοι που είχαν κάνει και τις τρεις αλλαγές αναγκάστηκαν στα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα να αγωνιστούν με δέκα ποδοσφαιριστές. 

 

Το τελικό 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος, αν και οι κιτρινομπλέ είχαν κάποιες ευκαιρίες ακόμη για να αυξήσουν το δείκτη του σκορ. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

 

Χριστοδουλής, Κάρδαρης, Γουσέτης (65' Παπαδόπουλος), Γλυνός, Χριστόπουλος, Τανουσάι, Μούγιος (59' Μιχόπουλος), Κανελλόπουλος, Ali Baba, Τζίμας, Θεοδωρίδης (83' Ματθαίου)

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close