ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Συνεχίζονται οι εγγραφές των νεαρών αθλητών για τις Ακαδημίες του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, οι οποίες λειτουργούν στις ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ (Τέρμα Καραϊσκάκη, Τρίπολη).

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Οι εγγραφές γίνονται με το έντυπο εγγραφής και κάρτας υγείας, που βρίσκεται στο θυρωρείο της ΠΑΕ, (τέρμα Τερτσέτη), Δευτέρα έως Παρασκευή από 10.00 έως 18.00 και στο τηλέφωνο 2710230490, Δευτέρα έως Παρασκευή 11.30-14.00.

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Σε όλα τα παιδιά που θα εγγραφούν, θα δοθούν ΔΩΡΕΑΝ:

- ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: Με την κάρτα αυτή θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους εντός έδρας αγώνες της πρώτης ομάδας, αλλά και τους αγώνες της γυναικείας ομάδας του ΑΣΤΕΡΑ, η οποία φέτος θα συμμετάσχει στην Α' Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της. Για την έκδοση κάρτας διαρκείας απαιτείται η συμπλήρωση των στοιχείων του παιδιού που θα βρίσκεται μαζί με τα έντυπα εγγραφής.

- Σορτσάκι, φανέλα και το πάνω μέρος της φόρμας. 

- Για έναν κηδεμόνα θα υπάρχει έκπτωση για έκδοση κάρτας διαρκείας 50%. Με την κάρτα αυτή θα μπορεί να παρακολουθήσει όλους τους εντός έδρας αγώνες της πρώτης ομάδας, αλλά και τους αγώνες της γυναικείας ομάδας του ΑΣΤΕΡΑ.

 

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ, Τέρμα Καραϊσκάκη, Τρίπολη.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑ ΗΛΙΚΙΑ 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close