ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: Κλείσε θέση στο δεύτερο γύρο!

Ο δεύτερος γύρος αρχίζει, το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" ετοιμάζεται να φιλοξενήσει σπουδαία ντέρμπι και ο ΑΣΤΕΡΑΣ θέλει τη θερμή συμπαράσταση των φιλάθλων του για να πετύχει τους στόχους του!

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: Κλείσε θέση στο δεύτερο γύρο!

Η ομάδα μας έχει ήδη αρχίσει τη μεγάλη αντεπίθεση και στο δεύτερο γύρο θα φιλοξενήσει στην Τρίπολη ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο Πανιώνιος, ο Ατρόμητος, ο ΠΑΣ και η Ξάνθη.

Κάθε αγωνιστική από εδώ και στο εξής αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και η ατμόσφαιρα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο για την τόνωση των ποδοσφαιριστών μας!

Σε αυτό το πλαίσιο από την Τρίτη 17 Ιανουαρίου κυκλοφορούν εισιτήρια διαρκείας για τη Θύρα 1 με γενική τιμή 70 ευρώ!

Οι κάρτες διαρκείας του δευτέρου γύρου έχουν ισχύ για όλα τα ματς πρωταθλήματος, για τους αγώνες Κυπέλλου, αλλά και για ενδεχόμενες αναμετρήσεις των πλέι οφ.

Η πώληση τους θα γίνεται αποκλειστικά στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Τρίτη 17 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου.

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ" 

ΑΣΤΕΡΑΣ-Ολυμπιακός

ΑΣΤΕΡΑΣ-Πανιώνιος

ΑΣΤΕΡΑΣ-Ατρόμητος

ΑΣΤΕΡΑΣ-Παναθηναϊκός

ΑΣΤΕΡΑΣ-Κέρκυρα

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΣ Γιάννινα

ΑΣΤΕΡΑΣ-Ξάνθη

ΑΣΤΕΡΑΣ-Ηρακλής

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close