VIDEO: ΑΣΤΕΡΑΣ, STOIXIMAN.GR ΚΑΙ ΦΑΡΜΑ ΣΤΟ ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟ!

Μια συνεργασία που άρχισε να χτίζεται για πρώτη φορά πριν από τρία χρόνια, έχει αρχίσει και εξελίσσεται σε μια σταθερή σχέση αμοιβαίας εκτίμησης, υποστήριξης και συμπαράστασης. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ μαζί με τον μεγάλο του χορηγό STOIXIMAN.GR, αλλά και την Αρκαδική Οικολογική Φάρμα, επισκέφθηκαν το Σικιαρίδειο Ίδρυμα Απροσάρμοστων Παιδιών. 

VIDEO: ΑΣΤΕΡΑΣ, STOIXIMAN.GR ΚΑΙ ΦΑΡΜΑ ΣΤΟ ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟ!

Σε μια εποχή δύσκολης επιβίωσης για κάθε Ίδρυμα στην Ελλάδα, ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσπαθεί μαζί με το STOIXIMAN.GR να δώσουν οτιδήποτε είναι μέσα στις δυνάμεις τους, προκειμένου τα παιδιά στο Σικιαρίδειο να έχουν μια αξιοπρεπέστατη καθημερινότητα.

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Μποροβήλος, ο προπονητής Σάββας Παντελίδης, οι ποδοσφαιριστές μας Ματίας Ιγκλέσιας και Χουάν Μουνάφο, καθώς και ο Κώστας Γαλανόπουλος από το STOIXIMAN.GR βρέθηκαν στο Ίδρυμα, έπαιξαν με τα παιδιά και μοίρασαν χαμόγελα και συμβολικά δωράκια. 

Αυτή τη φορά μαζί με τον ΑΣΤΕΡΑ και τη STOIXIMAN.GR, το παρών έδωσε και η Αρκαδική Οικολογική Φάρμα η οποία το τελευταίο διάστημα χτίζει μια πιο συχνή ενίσχυση του Σικιαρίδειου με βιολογικά προϊόντα της.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close