#MORETHANFOOTBALL: Η ξεχωριστή κοινωνική δράση του ΑΣΤΕΡΑ (video & photos)

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ συνεχίζει να υποστηρίζει με έντονη κοινωνική δράση την εκστρατεία #MoreThanFootball. Στις Εβδομάδες Δράσεις (Actionweeks 2019) που διαρκούν έως τις 9 Απριλίου, η ημερομηνία 23 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στην υποστήριξη των προσφύγων.

#MORETHANFOOTBALL: Η ξεχωριστή κοινωνική δράση του ΑΣΤΕΡΑ (video & photos)

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, με μεγάλη αίσθηση της κοινωνικής ευθύνης που έχει ως σύλλογος, παρουσιάζει ένα video από την υποδοχή του Ali Omid Hussaini στα τμήματα υποδομής του. 

 

Ο Ali Omid, γεννημένος το 2001, κατάγεται από το Αφγανιστάν και βρίσκεται στην Τρίπολη από το πρόγραμμα ESTIA της Αναπτυξιακής Πάρνωνα, που υλοποιείται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ. 

 

Ο Ali Omid το τελευταίο διάστημα προπονείται με την ομάδα Κ19 του ΑΣΤΕΡΑ και στο video που ακολουθεί αποτυπώνεται ο ενθουσιασμός του για τη νέα σελίδα στη ζωή του. 

 

Θυμίζουμε ότι μπορείτε να στέλνετε τα ηλεκτρονικά μηνύματά σας στη διεύθυνση press@asterastripolis.gr για να συμμετάσχετε με το δικό σας τρόπο στην εκστρατεία #morethanfootball, περνώντας το κοινωνικό μήνυμά σας.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close