Ο ΑΣΤΕΡΑΣ τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού! Δωρεάν είσοδος στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για όλες τις γυναίκες στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League με αντίπαλο την Λαμία.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ τιμάει την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Η σημερινή ημέρα, 25η Οκτωβρίου, έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού. Η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ συνδράμει στην εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης της ασθένειας και αφιερώνει τον αγώνα της Κυριακής (29/10, 17:30) με αντίπαλο την Λαμία στη μάχη κατά της ασθένειας. 

 

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι για την 9η αγωνιστική ο ΑΣΤΕΡΑΣ προσφέρει δωρεάν είσοδο στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για όλες τις γυναίκες, στέλνοντας το μήνυμα της ευαισθητοποίησης και της κινητοποίησης στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού.  

 

Επιπλέον, ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στηρίζει την πρωτοβουλία της Super League, η οποία με μία σειρά από δράσεις, αφιερώνει συνολικά την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan Super League στην ενημέρωση και κινητοποίηση όλων μας για την πρόληψη της ασθένειας.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close