SHOPFLIX.GR, το Marketplace όλης της Ελλάδας, άνοιξε και… παίζει μπάλα σε όλη την χώρα!

Απόλλων Σμύρνης, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Ιωνικός, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΣ Λαμία και Ολυμπιακός καλωσορίζουν και ξεκινούν την συνεργασία τους με το SHOPFLIX.gr , τη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα αγορών που ήδη έχει αρχίσει και γίνεται συνήθεια όλων των Ελλήνων καταναλωτών!

SHOPFLIX.GR, το Marketplace όλης της Ελλάδας, άνοιξε και… παίζει μπάλα σε όλη την χώρα!

Το SHOPFLIX.gr βρίσκεται σε κάθε μέρος στην Ελλάδα, και πλέον ως επίσημος χορηγός θα υπάρχει στις ενδυμασίες των αθλητών για την συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου της φετινής χρονιάς αλλά και στα γήπεδα όλης της χώρας

Από ομάδα σε ομάδα, έτσι δημιουργήθηκε και έτσι λειτουργεί του SHOPFLIX.gr . H «ψυχή» του είναι μια δυναμική ομάδα ταλαντούχων Ελλήνων τεχνικών, experts πωλήσεων, content creators και πολλών ακόμα, που τόλμησαν να σχεδιάσουν μια δυναμικά εξελισσόμενη πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών, με άπειρες επιλογές, θέτοντας ως επίκεντρο τον πελάτη και στόχο την πανελλαδική κάλυψη. Για αυτό τον λόγο, αποφασίζουμε να στηρίξουμε τις ομάδες όλων μας πανελλαδικά.

Μέσα από το SHOPFLIX.gr, με ένα κλικ, αναρίθμητα αγαθά έρχονται στην πόρτα σας όπου και αν βρίσκεστε!

Μπείτε τώρα και σκοράρετε στα ψώνια σας, με ποιότητα, ασφάλεια και ταχύτητα!

Το SHOPFLIX.gr είναι εδώ!

SHOPFLIX.gr, λίγα λόγια για εμάς: Είμαστε μια νέα εταιρεία, μέλος της Wellcomm, που ιδρύθηκε το 2021. H ομάδα μας έχει πολύχρονη εμπειρία στo λιανεμπόριο και σε υπηρεσίες e-commerce. Με φρέσκια φιλοσοφία, όραμα και διάθεση, δημιουργήσαμε μια πρωτοποριακή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, το SHOPFLIX.gr, με σκοπό τη βέλτιστη εμπειρία κάθε χρήστη σε όλο το αγοραστικό ταξίδι, πριν αλλά και μετά από κάθε αγορά. Οι τρεις υποσχέσεις μας: Προσφέρουμε ποικιλία επιλογών, Κάνουμε τα πράγματα εύκολα για πελάτες και συνεργάτες, Τηρούμε τους χρόνους παράδοσης.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνείτε με τους:

Άρτεμις Σαράντη, a.saranti@wellcomm.gr, 6977781203, 210 4449 510

Δημήτρης Μπούτος, d.boutos@wellcomm.gr, 6936587012, 210 4449 510 

 

#SHOPFLIXGR

 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close