Διαπιστεύσεις δημοσιογράφων - φωτογράφων για τον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Απόλλων Σμύρνης

Το Τμήμα Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, τηρώντας κατά γράμμα τους όρους που αναφέρονται στο Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Super League, το οποίο έχει εγκριθεί από την αρμόδια Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.) και με σεβασμό στην προστασία της δημόσιας υγείας, ενημερώνει τα εξής:

Διαπιστεύσεις δημοσιογράφων - φωτογράφων για τον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Απόλλων Σμύρνης

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Για τον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Απόλλων Σμύρνης για την 7η αγωνιστική των play outs του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022 θα εκδοθούν ονομαστικές διαπιστεύσεις για τους δημοσιογράφους και τους φωτογράφους που επιθυμούν να καλύψουν τον αγώνα. Η είσοδος στο γήπεδο τόσο των δημοσιογράφων όσο και των φωτογράφων θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ με τις διαπιστεύσεις που θα εκδοθούν για τον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα γίνεται από την είσοδο των δημοσιογραφικών (Θύρα 1 - info desk) δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, όπου θα γίνεται ταυτοποίηση στοιχείων του κατόχου με δημόσιο έγγραφο (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης). Ο διαπιστευμένος φωτογράφος στην είσοδο θα πρέπει επίσης να επιδεικνύει το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό αποτέλεσμα Covid-19 εργαστηριακού ελέγχου, είτε μοριακού τεστ (PCR), που έχει διενεργηθεί σε διάστημα μικρότερο των 72 ωρών από την τέλεση του αγώνα ή rapid test που έχει διενεργηθεί σε διάστημα μικρότερο των 48 ωρών. 

 

Τα αιτήματα για την έκδοση των ονομαστικών διαπιστεύσεων θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση press@asterastripolis.gr έως την Παρασκευή (13/05/2022) στις 12:00, με αναλυτικά στοιχεία του αιτούντος δημοσιογράφου ή φωτογράφου (Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση e-mail, αριθμός κινητού τηλεφώνου). Μετά το πέρας της συγκεκριμένης προθεσμίας κανένα αίτημα δεν θα γίνεται δεκτό

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close