Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΝΘΕΙ

Συλλυπητήριο μήνυμα της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τον θάνατο του Μπάμπη Σκορπίδα.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΝΘΕΙ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Ξημέρωσε η πιο δύσκολη ημέρα για την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Σήμερα, γεμάτοι θλίψη αποχαιρετάμε τον Γενικό Αρχηγό μας. 

 

Ο Μπάμπης Σκορπίδας, ο δικός μας Μπάμπης, έφυγε από τη ζωή αφήνοντας σε όλους εμάς την ευθύνη και την υποχρέωση να προσπαθούμε να αγαπάμε τον ΑΣΤΕΡΑ όπως τον αγάπησε εκείνος. Να προσφέρουμε στην ομάδα, όπως προσέφερε εκείνος. Να της δίνουμε την ψυχή μας, όπως την έδωσε κι εκείνος. 

 

Οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Δημήτρης Μπάκος και κ. Γιάννης Καϋμενάκης, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Γιώργος Μποροβήλος, οι Αντιπρόεδροι, κ. Δημήτρης Μποροβήλος και κ. Δημήτρης Κενές, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς και οι ποδοσφαιριστές, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, οι υπάλληλοι της ΠΑΕ και ολόκληρη η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζουμε την οδύνη μας για την απώλεια του Μπάμπη Σκορπίδα.

 

Του ανθρώπου που υπηρέτησε πιστά τον ΑΣΤΕΡΑ επί δεκαετίες από κάθε πόστο, που διετέλεσε επί σειρά ετών Γενικός Αρχηγός και του ανθρώπου που με την αδιάλειπτη παρουσία του συνέδεσε την ιστορία του ΑΣΤΕΡΑ. 

 

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του. 

 

Καλό ταξίδι Μπάμπη, ο ΑΣΤΕΡΑΣ θα συνεχίσει να σε κάνει υπερήφανο!

Είμαστε βέβαιοι ότι κι εσύ θα συνεχίσεις να προσέχεις τον ΑΣΤΕΡΑ από εκεί ψηλά που θα βρίσκεσαι!

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close