Ο Εμπορικός Σύλλογος Αρκαδίας στηρίζει τον ΑΣΤΕΡΑ (video & photos)

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος υποδέχθηκε στο Star Store το Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου Αρκαδίας, τα μέλη του οποίου εμπράκτως επιβεβαίωσαν τη στήριξή του στον σύλλογό μας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αρκαδίας στηρίζει τον ΑΣΤΕΡΑ (video & photos)

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αρκαδίας προχώρησε στη συμβολική κίνηση της αγοράς ενός εισιτηρίου διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες του ΑΣΤΕΡΑ για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023. 

 

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος, παρέδωσε το εισιτήριο διαρκείας στον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αρκαδίας, κ. Θέμη Ζούζουλα και στους Α΄Αντιπρόεδρο, κ. Δημήτρη Μηλιώνη και Β' Αντιπρόεδρο, κ. Παναγιώτη Πιτερό. 

 

Ο κ. Μποροβήλος ευχαρίστησε το Προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου για την έμπρακτη στήριξη που παρέχουν στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και τόνισε τη σημασία και το ρόλο που διαδραματίζει ο ΑΣΤΕΡΑΣ στην πόλη του. 

 

Επίσης, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αναφέρθηκε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Περιφερειάρχη, κ. Παναγιώτη Νίκα με θέμα την κατασκευή στεγάστρου στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". 

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

VIDEO

close