Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για τον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Λαμία

Από το Τμήμα Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνονται τα εξής:

Διαπιστεύσεις ΜΜΕ για τον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ - Λαμία

Για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής των playouts του πρωταθλήματος Stoiximan Super League ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Λαμία, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο (29/04, 19:15) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" η είσοδος δημοσιογράφων - φωτογράφων στο γήπεδο θα γίνεται με ονομαστικές διαπιστεύσεις που θα ισχύσουν για τον συγκεκριμένο αγώνα. 

 

Οι τεχνικοί τηλεόρασης που επιθυμούν να καλύψουν τη συνέντευξη Τύπου θα πρέπει επίσης να αποστείλουν το αίτημά τους και να βρίσκονται στο γήπεδο μία ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης. 

 

Όσα ΜΜΕ επιθυμούν να καλύψουν τον αγώνα θα πρέπει να στείλουν τα αιτήματά τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση press@asterastripolis.gr έως την Παρασκευή (28/04) στις 12:00. Μετά το πέρας της συγκεκριμένης ημερομηνίας ΚΑΝΕΝΑ αίτημα δεν θα γίνεται δεκτό. 

 

Απάντηση από το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ θα δοθεί σε όλα τα αιτήματα, είτε αυτά εγκριθούν είτε απορριφθούν. 

 

Η παραλαβή των διαπιστεύσεων από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα γίνεται από την είσοδο των δημοσιογραφικών (Θύρα 1 - info desk) δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, όπου θα γίνεται ταυτοποίηση στοιχείων του κατόχου με δημόσιο έγγραφο (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).

 

* Απαγορεύεται ρητά η λήψη στιγμιότυπων και η καταγραφή στατιστικών δεδομένων των αγώνων από μη εξουσιοδοτημένους και μη διαπιστευμένους. Η είσοδος στο Στάδιο υπόκειται ρητά στην αποδοχή από τον εισερχόμενο των Κανονισμών Γηπέδων καθώς και της προκήρυξης του Πρωταθλήματος και των κανονισμών της γηπεδούχου Π.Α.Ε. Η είσοδος στο Στάδιο συνιστά αποδοχή των Κανονισμών. Η συλλογή ή/και μετάδοση ή/και παραγωγή και/ή διάδοση οποιασδήποτε πληροφορίας ή δεδομένων σχετικά με την εξέλιξη του αγώνα, ή οποιουδήποτε είδους ηχογράφηση οποιουδήποτε ήχου, βίντεο ή εν γένει οπτικοακουστικού υλικού σε οποιοδήποτε αγώνα (είτε με χρήση ηλεκτρονικών συσκευών είτε με άλλο τρόπο) για σκοπούς οποιασδήποτε μορφής στοιχήματος, τυχερών παιχνιδιών, προβολής στιγμιοτύπων ή εμπορικών δραστηριοτήτων που δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων ή για άλλους σκοπούς που παραβιάζουν τους όρους και προϋποθέσεις συμβατικών συνεργασιών ,όπως για παράδειγμα η αποκλειστική τηλεοπτική μετάδοση,, απαγορεύεται αυστηρά στα Στάδια/Γήπεδα του Πρωταθλήματος , εκτός από τις περιπτώσεις όπου η άδεια χορηγείται ρητά από τη Super League και τη γηπεδούχο Π.Α.Ε. Τα κινητά τηλέφωνα και όλες οι συσκευές μαγνητοσκόπησης/κινηματογράφησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για προσωπική, ιδιωτική χρήση.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close