ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα προετοιμασίας ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που θα διεξαχθεί το Σάββατο (14/08) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με ώρα έναρξης 19:00.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Eισιτήρια του φιλικού αγώνα θα διατίθενται στα εκδοτήρια του γηπέδου το Σάββατο 14 Αυγούστου από τις 17:00. Σε όλες τις θύρες εκδίδονται εισιτήρια με αξία 10€ καθώς και παιδικά εισιτήρια με αξία 5€ (αφορά φιλάθλους ηλικίας έως 15 ετών). 

Όποιος επιθυμεί να αγοράσει εισιτήριο θα πρέπει να φέρει μαζί του πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης που βρίσκεται σε ισχύ, τον αριθμό ΑΜΚΑ και δημόσιο έγγραφο (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης) για την ταυτοποίηση στοιχείων.

Φίλαθλοι από 13 έως 15 ετών πρέπει να φέρουν μαζί τους αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου, είτε μοριακού τεστ (PCR), που έχει διενεργηθεί σε διάστημα μικρότερο των 72 ωρών από την τέλεση του αγώνα ή rapid test που έχει διενεργηθεί σε διάστημα μικρότερο των 48 ωρών. Οι μικρότεροι φίλαθλοι (κάτω των 13 ετών) δεν είναι υποχρεωτικό να έχουν self test, αλλά συνίσταται να κάνουν πριν την προσέλευσή τους στο γήπεδο.

Όλοι 0ι φίλαθλοι κατά την είσοδό τους στο γήπεδο θα πρέπει να έχουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης που βρίσκεται σε ισχύ και δημόσιο έγγραφο (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης) για την ταυτοποίηση στοιχείων.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα ανεξαιρέτως τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται υποχρεωτικά ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης δημοσίου εγγράφου ταυτοποίησης του κατόχου.

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 17:00

Ώρα έναρξης αγώνα: 19:00

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Δηλωση κ. Γιωργου Μποροβηλου για τα γενεθλια του ΑΣΤΕΡΑ

Α' Εθνικη Γυναικων: Νεες Ατρομητου - ΑΣΤΕΡΑΣ 0-0 (photos)

close