ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ατρόμητο, το Σάββατο (27/11, 17:15) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Εισιτήρια για την 11η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022 με την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου έως και το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, κατά τις ώρες καταστημάτων.

 

Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του γηπέδου ""Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" θα είναι ανοιχτά από τις 12:00 μέχρι τις 16:15. Από εκείνη την ώρα και μετά, η πώληση των εισιτηρίων σταματά και δεν θα υπάρχει δυνατότητα για άλλη αγορά βάσει του ΦΕΚ 3117/16.7.2021.

 

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 

Θύρες 1,2 & 3 : 15€ κανονικό, 5€ παιδικό 

 

Για την είσοδο την ημέρα του αγώνα στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" όλοι οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους :

- Πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19 (14 μέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ.

- Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο

- Φίλαθλοι με μεμονωμένο εισιτήριο αγώνα, ηλικίας 4-17 ετών θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο με βεβαίωση αρνητικού Self test.

 

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

Για την αποφυγή συγχρωτισμού έξω από τις θύρες του γηπέδου συνίσταται η όσο το δυνατόν νωρίτερα προσέλευση στο γήπεδο. 

 

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 14:30

Ώρα έναρξης αγώνα: 17:15

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Ο Παναγιωτης Τσιντωτας στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!

close