Τα εισιτήρια του αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ-Πλατανιάς

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει τους φιλάθλους οι οποίοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής της Super League με τον Πλατανιά, ότι σύμφωνα με τον ισχύοντα νέο αθλητικό Νόμο, ΟΛΑ τα εισιτήρια αγώνων εκδίδονται βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου.

Τα εισιτήρια του αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ-Πλατανιάς

Οι φίλαθλοι επίσης, πρέπει να φροντίζουν έγκαιρα για την προμήθεια του εισιτηρίου, προς αποφυγή καθυστερήσεων στα εκδοτήρια και τις θύρες του γηπέδου. 

Τα εισιτήρια θα διατίθενται στα εκδοτήρια του γηπέδου "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ" τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου από τις 14:00 έως την έναρξη του αγώνα στις 19:30.

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10€ σε όλες τις θύρες.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους, εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 17:30

Ώρα έναρξης αγώνα: 19:30

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close