ΑΣΤΕΡΑΣ-Λεβαδειακός: Τα εισιτήρια του αγώνα

Ενημέρωση για τα εισιτήρια του αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ-Λεβαδειακός την Κυριακή (31/01, 15:00) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

ΑΣΤΕΡΑΣ-Λεβαδειακός: Τα εισιτήρια του αγώνα

Εισιτήρια για την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ-Λεβαδειακός για την 20η αγωνιστική της Super League, θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, κατά τις ώρες καταστημάτων. Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου εισιτήρια θα διατίθενται στα εκδοτήρια του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" από τις 12:00 έως και τις 15:00.

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνων εκδίδονται ονομαστικά βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ καθώς και της επίδειξης του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του κατόχου.

Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο αγώνα πρέπει να φροντίζουν έγκαιρα για την προμήθεια του, προς αποφυγή καθυστερήσεων στα εκδοτήρια και τις θύρες του γηπέδου.

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10€ σε όλες τις θύρες.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου διαρκείας τους.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 13:00

Ώρα έναρξης αγώνα: 15:00

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close