Στάικος Βεργέτης: Η συνέντευξη Τύπου

Οι δηλώσεις του Στάικου Βεργέτη στη συνέντευξη Τύπου παραμονές του αγώνα FC Schalke 04-ΑΣΤΕΡΑΣ.

Στάικος Βεργέτης: Η συνέντευξη Τύπου

Πώς θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι ο ΑΣΤΕΡΑΣ; "Είναι διαφορετικό από τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, έχει άλλη δομή. Αν βγεις ψηλά και αφήσεις χώρους, μία τέτοια ομάδα μπορεί να σε σκοτώσει. Πρέπει να είμαστε καλά αμυντικά και στη συνέχεια να εκμεταλλευτούμε επιθετικά μία από τις φάσεις που θα δημιουργήσουμε". 

Είναι το μεγαλύτερο ματς στην ιστορία του ΑΣΤΕΡΑ; "Δεν θέλω να τους συγκρίνω με την Tottenham. Είναι δύο πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου, δύο ομάδες υψηλών θέσεων και σαφώς πιο ανώτερα από τις δικές μας. Είναι και οι δύο αγώνες, δύο πολύ καλές σελίδες στην ιστορία του ΑΣΤΕΡΑ". 

Θυμίζει το παιχνίδι στο Λονδίνο; "Στο Λονδίνο οι παίκτες έγιναν μέσα στο παιχνίδι λίγο περισσότερο από όσο έπρεπε. Χρειάζεται τόλμη αλλά πάνω από όλα ωριμότητα γιατί ομάδες όπως η Schalke μπορούν να σε σκοτώσουν ανά πάσα στιγμή όπως με την Tottenham". 

Νιώθετε πίεση πριν από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια; "Σε όλους τους αγώνες η πίεση και το άγχος είναι ίδια. Γιατί είναι ίδια η δουλειά που πρέπει να γίνει. Να αναλύσουμε τον αντίπαλο, να φτιάξουμε το αγωνιστικό μας πλάνο και να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά που θα το υπηρετήσουν. Και μετά να δούμε στον αγώνα αν αυτά απέδωσαν".

Αγχώνεστε από το φορμάρισμα της Schalke; "Σίγουρα αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας με αυτό. Αλλά οι ατυχίες και οι αδυναμίες που έφεραν τις απώλειες στο πρωτάθλημα δεν υπάρχουν όταν υπάρχουν οι αγώνες. Εγώ προσωπικά δένομαι με κάθε αντίπαλο που αντιμετωπίζουμε στην Ευρώπη και ελπίζω να πάρει το πρωτάθλημα. Πρώτα κοιτάω σε κάθε αντίπαλο τα δυνατά του σημεία και μετά τις αδυναμίες. Η Schalke έχει φοβερά δυνατά σημεία, έχουμε εστιάσει σε αυτά και έχουμε δώσει κατευθύνσεις και θα δούμε αν ο ΑΣΤΕΡΑΣ μας μπορεί να τα αντιμετωπίσει και να αντιπαραβάλλει τα δικά του".

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close