Κ17: ΕΧΑΣΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

Ο τελικός της Κ17 κρίθηκε στα πέναλτι με τον ΑΣΤΕΡΑ να χάνει στη διαδικασία με 4-1 από τον Ολυμπιακό. Το σκορ στα ενενήντα λεπτά ήταν 1-1.

Κ17: ΕΧΑΣΕ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ έκανε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο, με πολλές ευκαιρίες, καλή κυκλοφορία μπάλας και άψογο παιχνίδι σε όλες τις γραμμές. Το γκολ ήρθε στο 39' από εξαιρετική συνεργασία Ντίνε, Μαρίνου, Διαμαντόπουλου και σκόρερ τον Κανελλόπουλο με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Μπεντεβή περισσότερο προσπάθησαν να διαχειριστούν το προβάδισμα. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 82' με γκολ του Τσιριγώτη. 

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και εκεί στο 118' ο Κανελλόπουλος από κοντινή απόσταση έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Αυτή ήταν ευκαιρία-τίτλου με την μπάλα να μην κάνει το χατίρι στον ΑΣΤΕΡΑ!

Το 1-1 παρέμεινε και μετά τα 120 λεπτά και έτσι ακολούθησε η διαδικασία των πέναλτι, με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να είναι πιο εύστοχοι.

Η διαδικασια των πεναλτι:

Φέκκας -> 0-1

Κανελλόπουλος -> 1-1

Μαρτίνης -> 1-2

Αντζουλάς -> Απόκρουση Νικοπολίδη

Δήμος -> 1-3

Γλέζος -> Απόκρουση Νικοπολίδη

Τσιριγώτης -> 1-4

Το ματς έγινε σε εκπληκτική ατμόσφαιρα από φιλάθλους και των δύο ομάδων, οι οποίοι χειροκρότησαν και ενθάρρυναν τα παιδιά μέχρι το τελευταίο λεπτό.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιμόπουλος, Διαμαντόπουλος, Φωτόπουλος (80' Δήμος), Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Ντίνε (82' Μαχαίρας), Κωτσόπουλος (57' Κάρδαρης), Γλέζος, Κανελλόπουλος (110' Μπλάτσος), Μαρίνος (73' Ρούνης)

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Παπαγγελής, Γαλούπης (67' Μαρτίνης), Παπαδόπουλος, Ράμα, Νεοφυτίδης, Ντουμάνης (43' Τσιριγώτης), Φυτόπουλος (78' Δήμος), Βοϊλης, Τσερκώνης (36' Φέκκας), Ζιάκας (57' Μπουλάρι).

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close