Βράβευση του ΑΣΤΕΡΑ στην Αμερική

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, Γιώργος Μποροβήλος, βρέθηκε στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη όπου και βραβεύτηκε από Ελληνες ομογενείς για την προσφορά του ΑΣΤΕΡΑ στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην κοινωνία.

Βράβευση του ΑΣΤΕΡΑ στην Αμερική

Ο κύριος Μποροβήλος μετέφερε τους χαιρετισμούς των δύο ιδιοκτητών του ΑΣΤΕΡΑ, κυρίων Δημήτρη Μπάκου και Γιάννη Καϋμενάκη και κάλεσε τους απανταχού Αρκάδες και Ελληνες να στηρίζουν την ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ που αποτελεί τη ζωντανή διαφήμιση της περιοχής σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο. 

Με την σειρά τους, μέλη της Παναρκαδικής ομοσπονδίας και του συλλόγου "Ο Γέρος του Μοριά", μοίρασαν συγχαρητήρια για τα επιτεύγματα του ΑΣΤΕΡΑ και εξέφρασαν την περηφάνια που νιώθουν ακούγοντας και βλέποντας τις επιτυχίες μίας ομάδας από την Πελοπόννησο και την Αρκαδία που τους θυμίζει καθημερινά τον τόπο και την χώρα καταγωγής τους.

Υπόσχεση των δύο πλευρών ήταν η στήριξη σε κοινές ενέργειες και στη δημιουργία ισχυρών δεσμών μεταξύ ΑΣΤΕΡΑ και Ελλήνων ομογενών με γνώμονα την προσφορά.

Ο κ. Μποροβήλος προσέφερε στους Ελληνες ομογενείς αναμνηστικά δώρα της ομάδας μας, καθώς επίσης και μία πλακέτα μαζί με τη φανέλα του ΑΣΤΕΡΑ υπογεγραμμένη από τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή μας.

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

Η αποστολη για τον αγωνα με τον Παναιτωλικο

close