ΑΣΤΕΡΑΣ-Παναιτωλικός: Οι τιμές των εισιτηρίων 

Την ημέρα του αγώνα θα μπορούν οι φίλαθλοι της ομάδας μας να αγοράσουν εισιτήριο για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (Κυριακή 30/08, 19:15) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Δείτε ΕΔΩ: Οι τιμές για όλους τους αγώνες!

ΑΣΤΕΡΑΣ-Παναιτωλικός: Οι τιμές των εισιτηρίων 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εισιτήρια για τον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ-Παναιτωλικός για την 2η αγωνιστική της Super League, θα διατίθενται στα εκδοτήρια του γηπέδου "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ" την Κυριακή (30/08) από τις 14:00 έως στις 19:15.

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10€ στη θύρα 2 και 15€ στις θύρες 1 και 3.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν προμηθευτεί ειδικό μειωμένο εισιτήριο διαρκείας στη Θύρα 1 ότι για την είσοδό τους στο γήπεδο είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους -εκτός από την αστυνομική τους ταυτότητα- και το δικαιολογητικό (φοιτητικό πάσο, κάρτα τριτέκνων – πολυτέκνων ή ανεργίας) που χρησιμοποίησαν για την έκδοση του εισιτηρίου τους.

Όλα τα εισιτήρια του αγώνα εκδίδονται ονομαστικά βάσει του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου του κατόχου.

Η είσοδος στο γήπεδο επιτρέπεται μόνο από τον αγοραστή του εισιτηρίου, τα στοιχεία του οποίου αναγράφονται πάνω σε αυτό.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 17:15

Ώρα έναρξης αγώνα: 19:15

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close