ΑΣΤΕΡΑΣ - Ατρόμητος 2-0: Η ανάλυση του αγώνα

Με μια γεμάτη και ουσιαστική εμφάνιση ο ΑΣΤΕΡΑΣ επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου, για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021. Δύο γκολ, τρία δοκάρια και πολλές ευκαιρίες για τους κιτρινομπλέ.

ΑΣΤΕΡΑΣ - Ατρόμητος 2-0: Η ανάλυση του αγώνα

Από το ξεκίνημα του αγώνα ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν η μοναδική ομάδα που απειλούσε. Στο 6' ο Κώτσιρας έκανε την σέντρα, ο Barrales εκτέλεσε άμεσα αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας μπλόκαρε την μπάλα. Την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Sito έξω από την περιοχή στο 19', ενώ οι κεφαλιές από Munafo και Sito στο 21' και στο 25', αντίστοιχα, δεν βρήκαν στόχο. 

 

Ο Regis προειδοποίησε στο 28', όταν στο σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή η μπάλα κόντραρε και χτύπησε στο αριστερό δοκάρι. Ένα λεπτό αργότερα, όμως, ήρθε το γκολ. Ο Κώτσιρας έκανε την σέντρα, ο Barrales την κεφαλιά, η μπάλα απομακρύνθηκε προτού περάσει τη γραμμή, αλλά στην επαναφορά ο Regis με σουτ την έστειλε στο δίχτυα για το 1-0.

 

Ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου και το δοκάρι  στέρησαν το δεύτερο γκολ στο πρώτο 45λεπτο, αφού στο 35' έδιωξε πολύ δύσκολα την κεφαλιά του Barrales με την μπάλα να χτυπάει στη συνέχεια στο κάθετο δοκάρι και στο 40' απέκρουσε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Regis.

 

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ήταν κυρίαρχος και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 52' στάθηκε ξανά άτυχος, όταν στο φοβερό σουτ του Iglesias έξω από την περιοχή, ο Γιαννιώτης βρήκε την μπάλα τόσο, ώστε να την στείλει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 57' ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου έκανε νέα επέμβαση, στο σουτ του Riera, ο οποίος όμως στο 85' μετά από την καταπληκτική πάσα του αρχηγού ανατράπηκε και κέρδισε το πέναλτι. 

 

Ο Barrales εκτέλεσε εύστοχα και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τον ΑΣΤΕΡΑ. 

 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Παπαδόπουλος, Κώτσιρας (82' Garcia), Alvarez, Suarez, Castano, Iglesias, Munafo, Regis (82' Leo Tilica), Sito (61' Luis Fernandez), Gomez (18' Riera), Barrales

Κάντε εγγραφή ΕΔΩ στο ATFC.tv και ενημερωθείτε πρώτοι μέσα από τα συναρπαστικά video για όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα δηλώνετε συμμετοχή για όλους τους μεγάλους διαγωνισμούς με τα μοναδικά δώρα!

close